Bachelor

Ulike studiemuligheter - La Trobe University

Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Rullerende
Undervisningsspråk
Engelsk
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Rullerende
Undervisningsspråk
Engelsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Ulike studiemuligheter - La Trobe University

Studer på La Trobe University

La Trobe University ligger rett i utkanten av Australias nest største by, Melbourne, kjent for å være Australias mest urbane by. Her har du som student mulighet til å nyte storbyens mange tilbud samtidig som du kan trekke deg tilbake på La Trobes naturskjønne campus i utkanten av byen. Her vil du studere sammen med i overkant av 36,000 studenter, der rundt 8,000 av disse er internasjonale. Her vil du være en del av et av verdens mest internasjonale universitet!

Utdanningsmuligheter

La Trobe University er et stort forskningsuniversitet i Melbourne i delstaten Victoria. Her har du som student en rekke muligheter hva angår ulike studieretninger.

Selv om universitetet er en forskningsinstitusjon så tilbyr de fag innen de fleste studieretninger, og kan tilrettelegge for et semester eller et år med studier om man ønsker en smakebit på hvordan livet som student er i Australia. Universitetet har også mange studentklubber og organisasjoner for de som ønsker å engasjere seg utenfor studietiden. De har et stort miljø for surfing og tilbyr en rekke sportslige aktiviteter som for eksempel basket, fotball, netball, roing, vannpolo, cricket, badminton eller svømming.

Internasjonale nettverk

De siste årene har La Trobe klatret på rangeringslister, og de fortsetter å klatre. De er nå på listen over topp 1.2 % universitet i verden! Universitetet har forskningssamarbeid med over 200 andre universiteter rundt om i verden og mange av de akademisk ansatte har vunnet priser for sin forskning. Av de studiene hvor La Trobe rangeres høyest på internasjonale rangeringslister somQS World Unversity Rankingsfinner du blant annet en rekke fag innenfor biologi, fysikk, kreftforskning og biokjemi.

Syv forskjellige campus

La Trobe University har syv forskjellige campus i Victoria. Hovedcampuset Bundoora ligger i Melbourne og er et av de største i Australia. Hvert campus har et unikt miljø med en variert og dynamisk atmosfære, samt fasiliteter som butikker, sportsanlegg og dyrereservat. I tillegg til hovedcampuset i Melbourne finner du La Trobes Universitys campus i Albury, Bendigo, Melbourne City, Mildura, Shepparton, og Beechworth.

Fem gode grunner til å velge La Trobe

  1. Her har du mulighet til å bo i naturskjønne omgivelser, ikke langt fra Melbourne – kåret til en av verdens beste byer å bo i.
  2. Å studere her gir deg muligheten til å leve i et autentisk australsk universitetssamfunn – campuset er stort, med alt du trenger i en studiehverdag!
  3. Universitetet er kjent for den gode kvaliteten på gradene sine, og den gode undervisningen.
  4. De klatrer stadig på universitetsrangeringer. Det er særlig de samfunnsfaglige fagene som klatrer, til tross for at La Trobe hovedsakelig startet som et realfaglig, forskningsuniversitet.
  5. De har en støttetjeneste som hjelper internasjonale studenter med alt fra personlige, akademiske og økonomiske forhold. Her er det alltid hjelp å få, uansett hva det måtte være!
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - La Trobe University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SONOR

  • Klasserom
  • Victoria
  • Engelsk
  • Søknadsfrist: Rullerende

Opptakskrav/Søknad

De fleste studier krever fra 3.5 og oppover i rent karaktersnitt, men enkelte studier godta litt lavere snitt.

Kontakt SONOR for mer informasjon.

Kostnader

Fra 31,400 AUD (stipend tilgjengelig). Kontakt SONOR for mer informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - La Trobe University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights