Bachelor

Ulike studiemuligheter - Hawaii Pacific University

Varighet
1-4 år
Undervisning
Heltid
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Varighet
1-4 år
Undervisning
Heltid
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Ulike studiemuligheter - Hawaii Pacific University

Studer på Hawai’i Pacific University

Dette er din sjanse til å studere i paradis. Her finner du perlehvite strender, solnedganger som tar pusten fra deg, mennesker med de varmeste hjertene du noensinne har møtt – og et universitet som vil sikre at du lykkes. Hawai’i Pacific University (HPU) er det perfekte studiestedet for deg som vil gjøre noe annerledes, som ønsker praktisk erfaring og nye perspektiver på verden

Om Hawai’i Pacific University

Hawai’i Pacific University (HPU) ble grunnlagt i 1965 som to ulike colleges. Hawai’i Pacific College og Hawai’i Loa College ble slått sammen i 1992. Fortsatt deles universitetet mellom den urbane hovedcampusen i Honolulu, og den mer tradisjonelle liberal arts-campusen på Hawai’i Loa. 

Hawai’i Pacific University (HPU) er det største "non-profit" universitetet på Hawaii og et av de mest mangfoldige universitetene i hele USA, men har allikevel ikke mer enn 5000 studenter. De mest populære fagvalgene er business, biologi og marinebiologi, men her kan du studere alt fra diplomati til miljøstudier

HPU er annerledes. Her undervises du av professorer som er de beste i sitt fagfelt – ikke bare blant akademikere, men også blant folk som jobber i bransjen. Undervisningen ved HPU består av mye mer enn bare forelesninger og lærebøker. Fagene er praktiske og interaktive, og du får garantert god kontakt med de som underviser deg. Her har de skapt et intimt læringsmiljø, der den gjennomsnittlige klassen er på 17 studenter

Beliggenhet

Hawai’i Pacific University ligger på O’ahu, den tredje største øyen i delstaten Hawaii, men som har flest mennesker. Hovedstaden Honolulu er en utpost midt i Stillehavet – nærmeste fastland ligger hele 3783km unna, i California. 

Byliv eller strandliv? Ja takk, begge deler! HPU kan by på både urbane og naturskjønne studieopplevelser. Downtown Campus ligger i sentrum av Honolulus businessdistrikt. Her ligger HPUs College of Business og College of Liberal Arts. Bare 12 km unna, i rolige grønne omgivelser ved foten av Ko’olau fjellene, ligger Hawaii Loa, hjem til College of Natural and Computational Sciences. Oceanic Institute ligger på Makapu’u Point, og er midtpunktet for HPUs banebrytende marineforskning.

Fem gode grunner til å velge Hawai’i Pacific University

  1. Med studenter fra alle 50 stater og over 70 land, og 45 000 alumni spredt over hele kloden, kan du bygge deg et globalt nettverk.
  2. Universitetet er «Best in the West,» og rangeres blant de beste universitetene i sin region.
  3. Spennende kulturliv, gode studiemuligheter og sunne økonomiske forhold gjør Honolulu til en av USAs beste byer å studere i, og en av de 20 beste byene for 20-somethings.
  4. O’ahu kan by på både et yrende byliv og enestående naturopplevelser.
  5. På Hawaii møter du mennesker fra alle verdenshjørner.
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Hawaii Pacific University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SONOR

  • Klasserom
  • Hawaii

Opptakskrav/Søknad

Universitetet vurderer søkere med 4 eller høyere i snitt. Kontakt SONOR for mer informasjon.

Kostnader

Fra 29 520 USD.

Kontakt SONOR for mer informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Hawaii Pacific University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights