Bachelor

Ulike studiemuligheter - Foothill-De Anza Community College

Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Ulike studiemuligheter - Foothill-De Anza Community College

Foothill-De Anza Community College

Hvert år velger omtrent 36 500 studenter å ta første steg i sin utdanning nettopp ved Foothill-De Anza Community College District. Og det er ikke et dumt valg! Her er skolekostnadene mye lavere enn ved de fleste universitetene og høgskolene, og du vil få hjelp til å nå målet om videre opptak på ett av mange attraktive universiteter i USA. Her fins det et rikt fagtilbud og med gjennomsnittlige klassestørrelser på 35 elever blir oppfølgningen tett både fra forelesere og medstudenter.

Ved både Foothill-campusen og De Anza-campusen er det mye aktivitet utenfor klasserommet. Skolen har flotte fasiliteter for ulike typer idrett, med tilbud innen alt fra basket, tennis og vannpolo til løping og hinderløp – noe for en hver smak altså! De Anza er også kjent for sitt månedlige loppemarked som generer gode inntekter til studentforeningen. Som student kan du også engasjere deg i radio, avis, musikk og mye mer. Her får du virkelig en knallstart på studietiden i USA!

Fordelen med pathway-programmer ved Foothill-De Anza 

Ved Foothill-De Anza kan du ta de to første årene av en bachelorgrad, freshman og sophomor year, for så å overføre til et annet universitet for å fullføre de to siste årene av bachelorgraden din der. Dette er et godt alternativ dersom du ønsker opptak på en skole som SONOR ikke samarbeider med, og mulighetene etter to år her er mange. Skolen kan skilte med studenter som har kommet videre inn på høyt rangerte universiteter som University of California Berkeley, Los Angeles, San Diego og Davis, i tillegg til MIT, Stanford, Columbia, Yale, for å nevne noen. Ved Foothill-De Anza vil også skolekostnadene bli dekket i sin helhet av studiestøtten fra Lånekassen. Dette gjør at du totalt sett ender opp med mye mindre i lån enn om du hadde tatt hele graden din ved et fireårig amerikansk universitet.

Associate Degree for Transfer (ADT)

ADT er en mulighet for å sikre seg garantert opptak på California State University (CSU), som totalt har 23 campuser i California. Gjennom denne ordningen vil du få automatisk opptak på 3. året (junior year) av den amerikanske bacheloren dersom du fullfører en toårig Associate Degree ved Foothill-De Anza. Merk at du ikke vil få garantert hvilken campus eller major du får opptak på, men ADT gir allikevel en trygghet med tanke på videre opptak samt tiden det vil ta å fullføre graden din. Du risikerer nemlig ikke å måtte ta fag om igjen, slik mange studenter må ved transfer.

I tillegg til avtalen med CSU, vil også University of California (CU) vektlegge ditt ADT-vitnemål blant de andre søknadskriteriene til en søknad om transfer dit.

Fem gode grunner til å velge FHDA

  1. Du sparer penger. Skolepengene ved Foothill-De Anza kan være langt under halvparten av det du betaler ved de fleste universiteter i USA.
  2. Du får veiledning og oppfølgning underveis i studiet slik at du kan søke deg videre inn på drømmeuniversitetet for å fullføre bachelorgraden din.
  3. Du kan velge ulike løsninger (ADT, TAG og Pathway/transfer partnerships), og sette opp studieplanen din på en tilpasset måte som gjør at du når målet ditt.
  4. Skolen gjør overgangen til studier i USA enklere ved at du studerer i mindre klasser, har personlig og daglig kontakt med forelesere, og et støttende administrativt miljø.
  5. En unik beliggenhet med korte avstander til storbyer som San Francisco og San Jose. Hele California ligger for dine føtter, med alt delstaten har å by på. Her finner du byliv, den tredje lengste kystlinjen i USA, majestetiske fjell, og ikke minst; tørre og varme somre og milde vintre!

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Foothill-De Anza Community College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SONOR

  • Klasserom
  • London

Opptakskrav/Søknad

Alle søkere må ha fullført vitnemål og ha generell studiekompetanse. Kontakt SONOR for  mer informasjon.

Kostnader

10 620 USD

Summen er for et studieløp der man tar 15 credits per quarter, som Lånekassen krever for å kunne gi støtte. Stipend er tilgjengelig for norske studenter.

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Foothill-De Anza Community College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights