Høgskulen for landbruk og bygdenæringar

Høgskulen for grøn utvikling (HGUt)

Høgskulen for grøn utvikling (HGUt) er en selveiende stiftelse med campus på Bryne i Rogaland.

Frem til 31.12.19 hadde organisasjonen navnet Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling (HLB), og var organiserisert som samvirkelag. Endringen fra HLB til HGUt skjedde grunnet offentlige krav til eierform i privat høgskoleutdanning, men også for å sikre selvstendighet og akademisk frihet i forsknings- og utdanningsarbeid.

Høgskolens viktigste studietilbud er bachelorutdanningen Nyskaping og regenerativ samfunnsutvikling. Denne er enestående av sitt slag i Skandinavia.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Høgskulen for grøn utvikling

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Bygdeutvikling 27.02.2013   Tiril Vividotter Jeg er en kvinne på 30 år med mer enn 5 års realkompetanse i arbeidslivet. Kan jeg søke bachelor i bygdeutvikling på dette grunnlag eller kreves det generell studiekompetanse? Tiril
Viser 1-1 av 1 innlegg


Høgskulen for grøn utvikling