studie i brasil - Forum

23.01.2011 21:08   Beate Byberg

Hei, jeg er veldig interesert i deres studier. Lurer på om det er mulig å gå et halvt års studie på idrett, å deretter gå siste halvårs studie med ernæring? er dette mulig?


RE: studie i brasil
24.01.2011 17:44   Active Education

Hei Beate,

Takk for din henvendelse.

Du kan sette sammen de studiene og semester du ønsker hos oss, og det går derfor fint å først ta ett semester med idrett og deretter ett semester med ernæringsstudier. Det du bør vurdere når du skal sette sammen studier, er om du planlegger å bruke f.eks årsstudium idrett for å komme inn på andre året på en bachelor i idrettsvitenskap eller som et fjerdeår i en lærerutdanning. Hvis så er tilfelle vil det nok være lurt å ta hele årsstudium idrett slik at mulighetene for å bruke studiet videre er bedre. Hvis du derimot ikke er sikker på hva du ønsker å studere senere - eller ønsker å ta studiene for egen utviklings del - kan du selvfølgelig sette sammen semester som du ønsker.

Håper dette var svar på dine spørsmål. Ta bare kontakt hvis det skulle være flere spørsmål.

Mvh,
Active Education


RE: studie i brasil
26.01.2011 15:37   Beate Byberg

Ok, hvis jeg tar et halvt år med idrett og trenerutdanning, så et halvt år med ernæring og kosthold, vil dette da bli et årsstudium med fithness?


RE: studie i brasil
27.01.2011 16:25   Active Education

Hei Beate,

Nei, det du der beskriver er halvparten av årsstudium idrett og halvparten av årsstudium fitness. Innholdet i våre ulike studier står godt forklart på våre websider.

Mvh,


Active Education